בין חלום למציאות ...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

05/08/2013 | 21:08 | מאת: מטופל"שית

עבר שבוע... ובמציאות של ימינו חזרתי לתפקד / לעבוד / לחייך ... אך בלילות ...בלילות באים החלומות - אני חולמת שיום אחד אני שמה לב במקרה שעבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שהמחזור הגיע...ואז אני שואלת את בן זוגי אם הוא זוכר... ואחרי כמה ימים מחליטה לעשות בדיקה ביתית, כי אין לי שום דבר להפסיד, ואני רואה 2 פסים! 2 פסים חלומיים! שמבשרים לי שהנה זה קרה, ככה בהפתעה, בלי לתכנן... ואז אני הולכת לרופא שמבשר לי שאני כבר בשבוע 8 או 10 וכי הכל תקין...ואחרי 9 חודשים מדהימים אני חובקת אוצר חדש שמצטרף למשפחה. אני חולמת עליו / עליה...על כמות האהבה האין סופית שיש לי בשבילם. על הציפייה וההבטחה שאעשה הכל בשבילם. בלילות באים החלומות...בבוקר אני בעיקר שורדת :(

05/08/2013 | 22:11 | מאת: נועה

עצוב עצוב לי לשמוע מצד אחד. אבל מצד שני טוב שהתחושות יוצאות ולו גם בדמות חלומות. שמחה שאת משתפת אותנו. החלומות מכאיבים אני בטוחה, אבל הם דרך מצויינת לנקות את הכל. כשמך כן את תהיי. מטופלת לשעבר. עוד יבוא היום. והפסים יחזרו לבדיקה. ובסוף ההריון תחבקי עוד יצור/ים נפלאים שיחברו למשפחה. את אמיצה, חזקה, אופטימית ומקסימה, את עוד תעברי את שלב ההשרדות... וכמובן שתמיד תמיד אנחנו פה בשבילך יקירה. הרבה הרבה אהבה שולחת לך, ועוד חיבוקים (((((((((((()))))))))

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה