האם ההורמונים ככה מבלבלים?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/07/2013 | 08:42 | מאת: נורית

שלום חברות, לפני תשעה ימים עברתי החזרה. כאבים בחזה החלו ככה מדשדשים, עולה יורד, פתאום ממש עולה עולה ואני ממש זהירה לא יודעת איך להתייחס, ממשיכה תמיכה כרגיל ופתאום עוצמת הכאב מתחילה לרדת. אתמול בערב חשתי בירידה והיום בבוקר בעוד ירידה בכאבים. איזה פחחחחדדדדד! אני מתה מזה. עולה יורד בא לי לבכות..... ממש קשה לי מה שאני עוברת! במידה וכמו עכשיו הכאבים יחסית יורדים עד כדי שאני כמעט לא מרגישה כאבים. אולי פתאום ייעלה שוב אבל אני לא יודעת. רוצה לספר פה שיש הריון. ממש רוצה. אני יודעת שכאבים בחזה זה סממן של התחלה אבל יותר נראה לי שהיו כאבים בגלל ההורמונים שהיו בגוף ועכשיו ההורמונים ירדו... אני רוצה לספר פה על הצלחת הטיפול. מה אתן אומרות? אני ממש מפוחדת...

11/07/2013 | 11:20 | מאת: קרן

אני אומרת, עד כמה שזה קשה, להתעלם מהסימנים האלה, ובעיקר מעניין הכאבים בחזה, שהוא כל כך אינדיבידואלי, ומושפע מכל כך הרבה גורמים כנראה. יכולה לומר לך שאצלי הם מורגשים, לפעמים, כשאני מסתובבת עם חזיה, ולא מורגשים עם אני בבית בלי, לדוגמה. ובכל מקרה זה לא דבר מובהק. מצחיק אותי היום להיזכר בזה, אבל איכשהו הסימנים שאני כל הזמן חיפשתי בטיפולים בסבב הראשון היו התכהות הפטמות ופס שמופיע מהטבור למפשעה, כי איפשהו קראתי על זה וזה היה נראה לי סימן מובהק. מה אגיד לך? עברתי תשעה חודשי היריון (בעצם קצת יותר משמונה עד ללידה) בלי שזה קרה לי בשום שלב :-) מחזיקה לך אצבעות!!! זה כל כך קשה, מי כמוני יודעת. (גם אחרי הבטא החיובית זה קשה, אגב.... )

11/07/2013 | 12:08 | מאת: נורית

לא חיובי ולא שלילי. להתעלם? זה קשה לי.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה