אחרי בדיקת דם נוספת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/07/2013 | 14:17 | מאת: ליאת פ.

היי נועה וכל הבנות היקרות עדכון טרי מהיום, היום עשיתי בדיקת דם נוספת והבטא 766 אני שמחה ומאושרת וכרגע נמצאת בחלום ולא מאמינה מאחלת לכל אחת ואחת שהגיע היום שלו היא מחכה ושכל אחת תקבל את מבוקשה בהקדם באהבה רבה ליאת פ. מבטיחה להמשיך לעדכן ביי ויום טוב לכולן

09/07/2013 | 15:29 | מאת: קרן

ואו, ליאתי, נשמע מעולה! מחזיקה לך את כל האצבעות. איזה כיף לשמוע אותך שמחה ככה :-)

10/07/2013 | 15:59 | מאת: מטופלשית

המון המון מזל טוב! אושר, בריאות ומלא נחת. בעה שיהיה הריון קל ומשעמם שיסתיים בידיים מלאות!!!

11/07/2013 | 08:07 | מאת: צמד

לא יודעת אם את זוכרת אותי. אני זוכרת ועוקבת לראות מה שלומך. הבוקר נכנסתי במקרה וראיתי את הבשורה המרגשת ממך. כ"כ מגחע לך אחרי כל הסבל שעברת. מזל טוב יקירתי גרמת לי צמרמורת והתרגשות אדירה. בע"ה שימשיך תקין וקל ויסתיים בידיים מלאות!!!!!!!!

11/07/2013 | 08:45 | מאת: נורית

15/07/2013 | 22:25 | מאת: נועה

ליאתי אהובה. שרק ימשיך וימשיך וימשיך. ושהכל יהיה לא פחות ממדהים!!!!!!!!! מחכה לשמוע עוד בשורות כל כך טובות :-)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה