חוסר רגישות של רופא

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/07/2013 | 21:57 | מאת: קרני

די רוצה שזה יקרה כבר . עכשיו חוזרת מהרופא שהיום היה לו חוסר רגישות הוא אמר לי שאנחנו מגרדים את תחתית (הוא דיבר על הביציות שלי ) אבל אני החלטתי לא להקשיב למשהו אמר ולהאמין שזה יקרה הוא לא אלוהים כדי להגיד דברים כאלה.מקווה שהפעם תהיה תגובה יותר טובה של הגוף .....

08/07/2013 | 13:38 | מאת: קרן

אכן, חוסר רגישות משווע אבל הם לא תמיד שמים לב למה שיוצא להם מהפה. אם חוץ מזה את מרוצה ממנו, לא הייתי עושה ממשפט אחד עניין. אם לא - תמיד אפשר להחליף

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה