עדכון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/07/2013 | 09:25 | מאת: קרני

כמו שהרגשתי התשובה היתה שלילית .מאוד התאכזבתי אבל במקביל אני בונה את האמון שלי שזה יקרה ושזה תהליך .והבכי ובאסה היו מאוד נקודתיים .בלי רחמים .כמו שהיה בעבר . אלא התחברתי לכוח ולרצון שלי בילד /ילדה . אז אני מקווה שבפעם הבאה יהיו לי בשורות יותר טובות .

04/07/2013 | 11:16 | מאת: קרן

היי קרני, מצטערת מאוד לשמוע, אבל כל הכבוד על הגישה. אין לי ספק שבסוף תצליחי.

04/07/2013 | 14:09 | מאת: נורית

את טעונה בכוחות וגישה נכונה וזה מה שחשוב. עד הפעם הבאה יהיה טוב. אמן.

06/07/2013 | 23:24 | מאת: נועה

מצטערת מאד מאד לשמוע על השלילי. ועם זאת מאד שמחה לקרוא אותך ולראות שאת מצליחה לחבור לכוחות וליכולות שיש בך. אין לי ספק שבצעידה שכזו את בדרך להגשמת היעד!! חזקי ואמצי. הילד בדרך!!!

06/07/2013 | 23:24 | מאת: נועה

למרות הכל!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה