לקראת החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

03/07/2013 | 15:32 | מאת: לימור

היי בנות דיי חדשה פה..פעם ראשונה באפריל מאי לא צלח לי הטיפול הראשון באיקסי..עכשיו חזרתי ל 3 מוקפאים..כרגע על פרוגינובה ל 10 ימים..דיי חדש לי כל העניין עם המוקפאים.אשמח לאיזה מידע וחוויה שמישהי עברה ומכירה.. ושהיה לנו רק קל ומוצלח לכולנו פה!:-)

04/07/2013 | 11:19 | מאת: קרן

היי לימור, לא עברתי אף פעם החזרת מוקפאים כי לא היו לי מוקפאים אז אני לא יכולה לעזור, לצערי. אולי אם תפרטי יותר מה את רוצה לשמוע, מישהי מהבנות תוכל לעזור. וכמובן, שיהיה המון המון בהצלחה

04/07/2013 | 11:29 | מאת: לימור

תודה קרן רציתי לשמוע ממישהי האם הסיכויים במוקפאים טובים או פחות ואם בכלל ..האם היו מקרים שכאשר הפשירו זה צלח כי שמעתי שזה תלוי גם בהפשרה (אולי אני טועה) ..וגם תלוי בעובי הרירית לפני ההחזרה ומה הסיכויי שעובי הרירית הוא מספיק דיו להחזרה למי שחוותה זאת.. :-) תודה בכל אופן לכולן.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה