עצוב לי מאוד !!!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/07/2013 | 07:58 | מאת: קרני

עצוב לי קמתי היום יום לפני הבטא עם רגישות לפני מחזור וכאבי החזה שהיו לי נעלמו כמו שקורה כל חודש לפני מחזור . החודש יש לי יום הולדת וכל הטיפול היתי אופטימית לא היתה לי אפילו מחשבה שלילית שזה לא יקלט . כמו בדרך כלל . וממש עצוב לי שנראה לי שעוד טיפול נכשל !!! אין לי כוח יותר

02/07/2013 | 08:14 | מאת: נורית

קודם כל את יודעת שזה עדיין לא מוחלט (למרות שאני מאלה שמאמינים בתחושות). זה לא קל! אבל יש עוד נסיונות שתעשי ואת תצלחי! אין שום סיבה שלא. תאמיני כל הזמן שזה יקרה. וזה ייקרה. כמו אצל כולן וכך גם אצלך.

02/07/2013 | 10:21 | מאת: מישי

למה נכשל?... אך תעציבי את עצמך מבעוד מועד... עוד קצת סבלנות. אני קוראת פה מהסנות שהיו להן כל מיני תסמינים. אם לא הפעם הזאת, אז בפעם הבאה- זה קשה מייגע מפרך מתיש ומעציב כמו שרק הבנות כאן יודעות, אבל תראי כמה אור יש כאן עם ההצלחות האחרונות! חיבוק גדול והכי חשוב את לא לבד מישי

02/07/2013 | 15:39 | מאת: קרני

תודה בנות אתם לא יודעות כמה אתן עוזרות לי אני עושה את התהליך לבד . וזה כייף שיש מישהו שמבין מה עובר עלי .

02/07/2013 | 23:22 | מאת: נועה

וכניסות להריון... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& מחזיקה לך אצבעות שבכל זאת תקבלי את אחת המתנות הגדולות של חייך ליומולדת! תחזיקי מעמד (((((((((()))))))))

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה