שלום מומחיות אשמח לעזרתכן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/07/2013 | 15:06 | מאת: ליטל

החודש הסתבר שאני סובלת מ FSH גבוה . בדיקה היום 5 ימים אחרי ביוץ שזוהה בסטיקים. פרוגסטרון 63.4 ואסטרדיול 544. אני מבינה שזה מאשר שהיה ביוץ, על מה מלמד האסטרדיול ? והאם הפורגסטרון בסדר ? תודה

01/07/2013 | 22:06 | מאת: נועה

ברוכה הבאה, מאחלת לך שהות קצרצרה אתנו! אפשר לשאול בת כמה את? אני לא יודעת להגיד לך בוודאות אם תוצאות הבדיקות שלך תקינות או לא. זה שיש עלייה בפרוגסטרון זה אכן אומר בד"כ שהיה ביוץ. זה שהוא די גבוה, אני באמת לא יודעת מה אומר. אסטרדיול נשמע נורמלי לאחרי ביוץ. מוזמנת לספר אם את כבר בייעוץ של מומחה פריון, וכל מה שעולה על דעתך.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה