היי קרן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/06/2013 | 08:51 | מאת: קרני

אני הטיפול הזה. הרגשתי שזהו זה הטיפול האחרון הן נפשית והן פיזית. כאב לי החזה מיחושים ברחם מהיום הרביעי להחזרה . האטה של מערכת העיכול . ועכשיו אני 4 ימים לפני בטא ויש לי פחות כאבי חזה התחלת כאבי ראש כאבים לפני מחזור וזירוז של מערכת העיכול כל זה קורה לי לפני מחזור . אני דיי מיואשת !!!!!!!! אין לי כוח לעוד סבב טיפולים. !!!!!!!

30/06/2013 | 11:01 | מאת: קרן

יקירתי, זה קשה, זה בלתי אפשרי כמעט, אבל אני מתחננת שתנסי להתעלם מהסימנים. כל מה שאת מתארת ("זירוז" מערכת העיכול והיעלמות כאבי החזה) קרה לי ביום-יומיים לפני הבטא הזאת. באמת באמת שאי אפשר לדעת. מאחלת לך שזה יהיה הטיפול האחרון רק מהסיבות הנכונות!

30/06/2013 | 13:24 | מאת: קרני

תודה על העידוד אילו באמת ימים קשים .

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה