היי בנות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/06/2013 | 08:00 | מאת: מישי

היי בנות שלי אתמול היה יום קשה מאוד בבוקר הייתי בבדיקות גנטיות לא אפרט אבל פתאום קלטתי , מה אני עושה שם בכלל? הגנים שלי מתו. ונהיה לי רע, רע מאוד. רעדתי ובכיתי לאחות אחר כך והם ביטלו הכל, לא שלחו למעבדה ובטחו לי את החיוב. הייתה דרמה שהביכה אותי. ועכשיו הכי עצוב צפריר התקשר ואחרי שאמר לי שננסה מחזור טבעי אמר לי אתמול דרך האחות שאין טעם להמשיך שרק אם אני רוצה בעצם תרוצה שאתקשר אני הייתי לבד בבית ופשוט התפרקתי גם נעלבתי שהוא מודיע לי דבר כזה דרך האחות שגם מלמלה וגמגמה שלחתי לו טקסט והוא אכן התקשר ואמר לי את אותו הדבר הוא אמר את יכולה לחכות לעוד מחזור ולנצח את הסטטיסטיקה זה קורה פעם ב- מקרה כמו שלך או להמשיך הלאה אולי את רוצה לראות עוד רופא בקיצור הוא הרים ידיים אני נמקה מבפנים עוד עבדתי יום ארוך ועדיין לא סיפרתי לבעלי הכי קטע תשמעו היתה לי הפניה אחרת לבדיקות ושם היה fsh וחשבתי חעצמי זה היום השבע של המחזור. אולי יצא גבוה וזה יזיק לי? יצא 45 ולכן הרופא הרים ידיים הוא אמר שלא יהיה ביוץ קשה לי כל כך בנות דיברתי עם החברה שיש לי שני זוגות תאו ים מתרומות והיא אמרה להרים ראש וחבמשיך החאה היא אמרה לי כבר לפני איזה חודשיים שאין חי מה להתבזבז על הפריות שהן רק יזיקו ולא יועילו הייתי אצל צביה בירמן בפגישה היא מקסימה חמה ונהדרת ואני כנראה אצטרף לקבוצת תמיכה זה מתנגש בעבודה אבל נראה מה יהיה איזו גזירה אני יודעת שהרופא צודקתאני לא מסוגלת לקבל את הגזירה לא מסוגלת חעבור את השלב אני אמורה לדלג הלאה ולא מסוגלת

28/06/2013 | 10:30 | מאת: עדי

מיש יקרה, קראתי את ההודעה שלך ועיני נמלאו דמעות, אני כל כך מצטערת לשמוע שכך התנהגו אלייך, זה מזעזע, פשוט כך. לא מתקשרים כך לאישה שכל כך תלויה בשביב התקווה הזה, ומודיעים לה כזאת הודעה לקונית. זה מחפיר. איך זה יכול להיות שהוא אמר לך שמנסים פעם אחת טבעי וגם סיפר על מישהי שהצליחה ופתאום הוא שינה כך את דעתו? הוא נתן לך הסבר לסתירה? לא הצלחתי להבין. ומיש, אני אומרת לך עוד פעם, אם את, ורק את, רוצה לעשות את הניסיון הזה, זה אפשרי. אם דרכו או דרך רופא אחר. זכרי, עוד לא מיצית את המסלול הטבעי, אני יודעת שהדרך קשה כל כך.... זכרי, אני כאן, הכתף שלי כאן.... באהבה גדולה, עדי.

28/06/2013 | 18:18 | מאת: קרן

מצטערת שלא הגבתי קודם. ליבי יוצא אלייך כל כך כי את כל כך מצליחה להעביר במילים את הכאב העמוק שלך, אבל מבין כל הדמעות הייתי רוצה שתסתכלי קדימה ותדמייני את עצמך עם בטן גדולה, ואחר כך עם כמה ילדים קטנים שאוהבים אותך עד מוות ושאת מוכנה לעשות הכל בשבילהם. ואז תחשבי על בעלך מאושר, ועל שולחן שבת של משפחה "אמיתית", עם אבא ואמא וכמה ילדים.... אני כל כך רואה אותך שם,וחושבת שאת כל כך רוצה את זה שאחרי שתתגברי על המשבר הנוכחי - והוא משבר אמיתי, ואני לא אגיד לך שהוא קטן - ותגשימי את חלום המשפחה (הגדולה?), כבר לא תזכרי אפילו למה היה לך כל כך קשה לקבל את ההחלטה להתקדם. אני גם חושבת שלא מקרי שהחברה ההיא "נשלחה" אלייך. לכמה נשים שעומדות בדילמה הזאת יש לדעתך חברה קרובה שכבר הביאה ילדים מתרומת ביצית? אני בטוחה שהייתה יד מכוונת בקשר ביניכם, כדי להקל עלייך - ולו במקצת - את הצעד הזה עכשיו. אני מציעה לך לנהל איתה כמה שיחות נפש שהיא רק מוכנה. תשאלי אותה הכל ותקשיבי לתשובות שלה. סיפרתי לך פעם שיש לי ידידה עם בן מתרומת ביצית (בגיל 30, אגב) שמצד אחד עוד צובט לה איפשהו שאין לה ילד "גנטי", ומצד שני לא היתה מחליפה את הבן שלה ב-20 ילדים גנטיים, כי הוא שלה והיא אוהבת אותו עד מוות. מה לעשות, החיים והרגשות שלנו מורכבים וסותרים לפעמים. ואת חייבת לספר הכל לבעלך, כמה שיותר מהר. אני בטוחה שהתגובות שלו רק יקלו עלייך. שתהיה שבת מנוחה, עד כמה שאפשר

29/06/2013 | 14:22 | מאת: נורית

ממש מאמינה ביד מכוונת ששומרת עלייך ומגוננת עלייך. מצטרפת למה שקרן רשמה שלא סתם הכרת משהיא מתרומת ביצית. בטוח האל הטוב מגונן עלייך. אותה חברה יכולה לתת לך כוחות תבקשי ממנה קצת לתת לך זמן של שיחה נשית ואנושית שתטע בך כוחות, תדמייני את עצמך במקום שלה לבסוף עם שני זוגות תאומים לי זה נשמע מצוין. שיהיה בהצלחה. תעדכני תראי את האור הוא ממש שם מחכה לך בטוח בעצמו ואת רק צריכה להאמין ולהיות עקב כך רגועה

30/06/2013 | 12:10 | מאת: מישי

כדאי לי להדפיס לשמור את המילים האלה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה