ברכת הדרך

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/06/2013 | 23:23 | מאת: חדשה

התחלתי להאמין שטוב לקבל תמיכה מהסביבה.. מחר החזרת עוברים.ילדיי איחלו בהצלחה בליווי נשיקות וחיבוקים. אשמח ואודה להמלצות כיצד להכין את הנפש והגוף. בעבר הלא רחוק עבדה ההכחשה כשאמונה ענקית הדפקה על דלתה.. תודה לכן על השיתוף במידע ובתחושות.

24/06/2013 | 14:26 | מאת: נועה

קודם מקווה שההחזרה עברה בהצלחה גדולה! בעיני הדרך הטובה ביותר היא לקבל כל עובר שחוזר אלייך כילד ששב לזרועותייך. דברי עם העוברים, שכנעי אותם למה את האמא הכי טובה בשבילם, תסבירי להם שהמקום הטוב ביותר בעולם הוא אצלך ברחם. ותעשי דברים שעושים לך הכי טוב והכי נעים בתקופת ההמתנה. ברוכה הבאה, ומאחלת לך שהיה קצרצרה מהסיבה הנכונה...

30/06/2013 | 21:36 | מאת: חדשה

תגובתך משמחת ומרעננת את הסבלנות שפקעה לה קצת.. אוטוטו אדע מה החליטו הקטנטנים,אם לחיות בתוכי עוד 9 חודשים (אסכים גם לקצת פחות) או שהעבירו את המזל הטוב לאחרת. בינתיים אתחרפן לי בנעימות. שבוע מקסים ומחוייך עם כל מה שיבוא או שיבואו..

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה