ביחס לכתבה - כולם מנסים לדכא אותנו בשנות הארבעים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/06/2013 | 10:05 | מאת: דנאל

1. פיריון יורד 2. גיל הבלות מתקרב 3. קמטים 4. בעבודה לא רוצים אנשים מעל גיל 40 - כל האינטרנט מלא בכתבות על זה. 5. נצטרך משקפיים כי הראייה כבר לא משהו 6. אם לא דאגת לפנסיה ולעבודה ראויה אז כנראה שלזיקנה לא יהיה לך כלום. 7. לאט לאט תאבדי את מסת העצם שלך והכאבים בגופך יחלו ועוד ועוד הקיצר, קוברים אותך בגיל 40. ויש אנשים שאומרים שדווקא בגיל הזה התחילו להם החיים. מענין אה! ותראו את נשיא המדינה בגיל 90 חתיך, מקובל, עובד ובריא וצוחק על כולם.

19/06/2013 | 11:51 | מאת: מישי

אבל את המידע הנחוץ, זה לא טורחים לתת. כפי שהבנות שוחחן למטה. את המידע הנחוץ והעובדות, שאלי יכלו לעזור לא להגיע למצב שלנו, זה לא. כל כך איתך שזה כואב. אני חדלתי , עוד לפני שהתחתנתי, לקרוא את כל אלה, את כלהמאמרי ווינט המעצבנים האלה, ובטח ובטח את הטוקבקיסטים אחרת את באמת בקבר בגיל 35

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה