פרוטוקול ארוך

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/06/2013 | 09:57 | מאת: נורית

אני בפורטוקול ארוך הפסקתי גלולות ביום רביעי והייתי אמורה לקבל וסת כבר, ואין אפילו סימנים. בדרך כשלקחתי את הגלולות יצא לי פעמיים פדיחה גדולה - שכחתי לקחת את הגלולה בזמן ולקחתי אותה 12 שעות אחרי הזמן. 12 שעות!!! מקווה שלא בגלל זה אני עדיין לא מקבלת. מחכה עדיין לראות מה יהיה. בינתיים כפי שרשמתי אני עם סטרס גבוה שמתבטא אצלי בכל דבר... אני ממשיכה עם הסינרל ואם לא אקבל עד מחר אפנה לרופא שלי... אוף!!! למה אי אפשר שהכל יילך חלק?

12/06/2013 | 11:50 | מאת: מישי

נוריתי את מסוגלת לצאת להליכות?

13/06/2013 | 11:16 | מאת: נורית

אני לא מסוגלת לצאת להליכות. אי אפשר להבין אבל הסטרס הוא כזה פריבלגיה אכזרית. מצד אחד כיף להשען עליו כי קשה וזה וטוב שיש אפשרות קצת לבכות ולהירגע ולהגיד "מותר לי קצת לרחם על עצמי.." ואז גם מוותרים על כל מיני דברים, וזה גלגל נוראי! כי אז אני באמת פחות שמחה, פחות יעילה, פחות אנרגטית ובסוף היום לא מסוגלת לזוז. אפילו לא להליכות. זהו בערב כבר אין לי כוח. עייפה מאוד! לא הולכת לישון אבל עייפה... השבוע הזה שתקפה אותי שפעת פתאומית ונחתי וחשבתי ונרגעתי אז אולי ישובו לי כוחותיי בעזרת השם ייתברך בשבוע הבא. ואוכל לרשום לך שחזרתי להליכות. דרך אגב, המשפחה של בעלך לא חיים בארץ? או שהבנתי לא נכון ממה שרשמת?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה