מטופלשת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/06/2013 | 10:00 | מאת: נורית

תודה על כל העדכונים שלך. כיף לי שלא נעלמת לנו. כיף לי לשמוע עלייך ומעודד אותי. החיים עכשיו יותר מעניינים, לא? תמשיכי לעדכן אותנו, מצפה לשמוע ממך!

11/06/2013 | 13:44 | מאת: מטופלשית

את מקסימה! תודה :) החיים באמת מעניינים...לא פשוטה ההחלטה. מה גם שתסמיני ההריון חזקים יותר מהריון רגיל ואני מעולפת... מחפשת קצת מחקרים ומנסה להבין מה עומד בפניי. מה איתך? איך את בתהליך?

11/06/2013 | 14:56 | מאת: קרן

אחותי וחברה טובה כרגע בהיריונות תאומים, ואני רואה כמה שזה קשה יותר אצלהן מאשר בהיריונות של עובר אחד, אז אני רק יכולה לתאר לעצמי מה זו שלישייה.... מחזיקה לך אצבעות להמשך קל! (אה, ומה הרופא אמר על האיכות של העוברים? תזכירי לי? חחחחח)

11/06/2013 | 21:43 | מאת: שיר

ההריון היה -לא קשה פי 2, ביחס להריונות של הבודדים, אלא פי 100

12/06/2013 | 09:50 | מאת: נורית

בחיי שלא סתם את נשארת איתנו בקשר. אני מאוד שמחה שאת עדיין פה ואתמול רשמת שאת מחפשת מידע על הריונות כמו שלך. חשבתי אתמול כל הערב מה להגיד מה אני הייתי עושה במקומך ולא מצאתי את התשובה כי כמובן שהכי כיף זה ללדת שלישייה וואיי איזה אושר אבל הסיכונים... אמאל'ה איזה פחד!!! בבוקר הלכתי לבצע משטח מהיר לגרון (אני עדיין בבית, לצערי) והאחות שם סיפרה לי על הבת שלה שהתחילה IVF בגיל מאוד צעיר (הייתה אז בת 24) והיום יש לה ארבעה!!! (הלוואי עלינו) בדרך היה לה הריון של שלישיית בנים שהיא לא הסכימה לדלל אותם ובסוף בחודש השישי היא הפילה. לא יודעת מאין בה הסיפור הזה אבל הוא נועד למידע מאין קצה חוט עבורך מטופלשת זה מקרה אחד אומנם אבל שווה לחשוב גם על המקרה הבודד הזה ולא סתם כנראה שמעתי על זה היום כדי שיהיה לי מה לרשום לך... תחכי בסבלנות אולי כמו שנועה רשמה אחד ייספג?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה