הנה מצאתי את חצי הכוס המלאה!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/06/2013 | 07:32 | מאת: מישי

הורדתי קצת במשקל מרוב הדכאון. ידעתי שיהיה צד חיובי לכל זה, קרן אור שכזו : ) יום טוב

11/06/2013 | 08:32 | מאת: נועה

גם זה מצויין למה לא?? תטפסי על קרן האור הזו יקירה. אני קוראית כמה קשה לך ומצטערת שאין לי מספיק זמן לכתוב חזרה... חושבת עלייך, מחבקת אותך, בסוף המסע הזה יהיה לך ילד בידיים. זה כל מה שאת צריכה לזכור. יום מקסים

11/06/2013 | 09:40 | מאת: מישי

סתם הצחקתי את עצמי קצת הורדתי איזה 809 גרם שהטרידו אותי האהא. הגעתי אתמול למקום מאוד, מאוד נמוך. מאוד. אם הייתי בעלי, אולי הייתי עוזבת אותי לכמה שעות טובות. והוא, המלאך הגואל אותי, נשאר ודיבר אליי. הוא אמר לי שהוא רואה את הסבל שלי, את ההלם שלי, הוא רואה שאני מתחילה להתנתק מכולם כולל המשפחה המאוד קרובה ואהובה שלי, על כולם כולם אני כועסת ואתמול קצת התחלתי להשליך כבר יותר מידיי עליו. הוא אמר לי שאני חייבת, אבל חייבת לחזור לפעילות פיזית. שאני חייבת לעשות לפחות אחד מהדברים שאני יודעת שיחזירו אותי לשפיות ויוציאו אותי מהראש של עצמי, מהמחשבות והדאגות המטורפות שלי. הוא אמר שאני פשוט זורקת לפח יום אחר יום במקום לחיות ושזה ממש פשע. שאני ספונה בחרדות ובדאגות שלי ולא רואה איך עוד יום עבר לו . :( הבוקר גירדתי את עצמי מהמיטה והייתי חצי שעה בפארק. הלוואי וזוהי התחלה קטנה של שינוי... תודה רבה רבה על העידוד

11/06/2013 | 13:44 | מאת: קרן

כמה שזה קשה, וכמה שבעלך היקר צודק! את חייבת לעשות דברים שיעשו לך טוב על הנשמה, ופעילות גופנית נשמעת לי כמו התחלה מצוינת! (וכיף לך שאת אוהבת את זה. אני בטטת כורסה....)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה