לקראת הפריה ראשונה!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/06/2013 | 20:29 | מאת: דלית

שלום לכן, אני חדשה כאן ואשמח מאוד לקבל את עצותיכן ועזרתכן :) אני מתכוננת לקראת הפריה ראשונה אצל ד"ר גליה בירן, מישהי מכירה? יודעת האם היא טובה? האם יש לה אחוזי הצלחה טובים? העניין הוא שהגעתי אליה דרך קופ"ח וחשבתי שאנחנו מתחילים קודם בהזרעות אך מכיון שהזרע חלש היא המליצה להתחיל ישר בהפריות ולוותר על עניין ההזרעות..הגעתו אליה לא מוכנים והיא הציעה את האופציה של טיפול בבית חולים או באופן פרטי אצלה ומרוב שאני כבר נורא רוצה להתחיל נתתי לה תשובה במקום מבלי לברר יותר מדי עליה שאני מעוניינת להתחיל איתה באופן פרטי , ועכשיו שאני מחפשת עליה מידע באינטרנט ובפורומים לא קיים יותר מדי מידע ומה שכן קיים ההמלצות לא הכי חמות... האם אתן מכירות רופא טוב ,מומלץ וזמין מאזור המרכז? אשמח לעזרתכן!

11/06/2013 | 08:38 | מאת: נועה

הנהלת הפורום לא מאפשרת לתת חוות דעת על רופאים... ניסית בפורום תפוז? באופן כללי יכולה להגיד לך ששמה מאד מאד מוכר והיא נחשבת לאחת המנוסות בתחום. בכל החלטה שתבחרו, שיהיה בהצלחה גדולה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה