האדם מתכנן תוכניות ואלוהים מצחקק צחוקיות...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/06/2013 | 15:26 | מאת: מטופל"שית

היי בנות, אז אחרי ההפריה השניה ( MY LUCKY 2 ) גיליתי בטא 450. כמובן ששמחתי מאד...אחרי שבוע הלכתי לרופא לבדיקת שק הריון ולא נמצא כלום, נלחצתי מאד, שלחו אותי למיון עם חשש להריון מחוץ לרחם. במיון אמרו שעוד מוקדם מידי לראות ואמרו לי לחזור לביקורת. היום הייתי שוב אצל הרופא - 3 שקי הריון! 3 דופק! שאלוהים יעזור לי ...מה עושים עכשיו?!?!?!

09/06/2013 | 16:51 | מאת: שיר

בעיניים- איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09/06/2013 | 16:59 | מאת: שיר

09/06/2013 | 17:52 | מאת: מטופלשית

לטענתו בדרכ אחד נספג בגוף בדרך טבעית ואם לא אז צריך לדלל

09/06/2013 | 18:31 | מאת: קרן

התגעגענו.... אכן, זה החשש תמיד עם החזרת כמה עוברים, בעיקר בגיל צעיר. באיזה שבוע את כבר? מאחלת לך שזה יסתדר באופן טבעי, אבל אם לא, יש נשים רבות שמדללות עובר אחד (או יותר), ועם כל האי-נעימות זה חשוב לבריאות ההיריון. שיהיה בהצלחה, ותמשיכי לעדכן אותנו :-)

11/06/2013 | 01:09 | מאת: לי

איזה יופי שמחה בשבילך שזה לפחות צלח:) אני עם דמעות ממש שמחה

10/06/2013 | 08:20 | מאת: קאלי

כמה זה נכון .... אבל הכל לטובה ! בשורה טובה משולשת ! שיהיה המון המון בהצלחה !!!

10/06/2013 | 21:24 | מאת: מישי

פשוט מרגש ברמות!!! יאללה אם כבר אז כבר :):):) בהצלחה!

10/06/2013 | 21:58 | מאת: מטופלשית

די ברור לנו שלא נוכל להישאר עם הריון של שלישיה ולכן קבענו עם הרופא ביום חמישי לדבר על הפחתה / דילול ... כל דבר והסיכונים שלו. ומעבר לזה הקושי הנפשי והפיזי.... אליה וקוץ בה

10/06/2013 | 22:50 | מאת: מישי

אני יודעת שזה נשמע מה זה להיט וגם מצטלם טוב :):) אך החיים מסובכים יותר... כל שלב והאתגר שלו אמן שילך הכי טוב שיש!!!

11/06/2013 | 08:35 | מאת: נועה

מטופלשית יקירתי... אני זוכרת את ההלם שלי רק על 2 דפקים... זוכרת את רבקוש שלנו? שילדה תאומים בסוף? לא פשוט בכלל. בכלל. באיזה שבוע את כבר? קחי בחשבון שאכן יכול להיות שמישהו יספג. השני אצלי הפסיק דופק בשבוע 11 בערך. מאד לא קלה ההחלטה, מחזקת אותך בכל החלטה שתקחו. נשיקות וחיבוק ((((((((((((((ענק))))))))))

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה