8ימים אחרי הפרייה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/06/2013 | 08:53 | מאת: נועה

8 ימים אחרי הפרייה עים תחושות של כאבי מחזור העים יש לזה משמעות כאב שבא ונעלם

07/06/2013 | 00:04 | מאת: נועה

אין שום משמעות לכאבי מחזור או כל סימפטום אחר. לא ניתן לפרש אף אחד מהסימנים שאנחנו כל כך מחפשות כמאשרי או שוללי הריון... צריך להמתין בסבלנות לבטא, מחזיקה לך אצבעות &&&&&&&&&&& בהצלחה!!

09/06/2013 | 15:30 | מאת: מטופל"שית

בהפריה האחרונה אחרי 8 ימים החלו ממש כאבי מחזור. אפילו התקשרתי בבכי לרופא ששוב לא הצלחנו והנה זה מגיע.... ואחרי 11 יום עשיתי בטא והיא יצאה חיובית והיום אני כבר בשבוע 7 :) התחלה אבל מתקדמים לאט... תנסי לשמור על מחשבות חיוביות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה