בוקר

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/06/2013 | 09:30 | מאת: מישי

טוב, בדיקות אחרי הגלולות. שבוע הציסטה נראה שנעלמה. אבל הנה הפתעה- מיומות המילה הכי מגעילה שקיימת כל הרפש אצלי ברחם בא לי כבר למות מה זה!?!?!? למה!?!? למה הכל חייב להיות מסובך וגרוע כל כך?? אני חושבת שבקצב הזה גם תרומת ביצית לא תצליח לי יש לך רחם יפה, נראה טוב ויפה אבל כנראה זה כל מה שיש לי כי בצד יש איזו בליטה קטנה איזה סיוט אני חושבת ללכת לרופא ולבקש כדורים נגד דכאון. יש לי בעיה גדולה עם זה, כי אני פוחדת מהתמכרות. היו לי כבר משברים גדולים בחיים וכמעט לקחתי אבל לא. עכשיו יכול להיות שזה הזמן. אני נגמרת.

04/06/2013 | 09:55 | מאת: מישי

מכנסתי לדבר עם האחות היחידה שהייתה שם, הראשית היא עשתה לי פרצוף חמוץ שאלתי, את עסוקה היא אמרה לא. שבי אסל עם כזה פרצוף שאמרתי לה, טוב, אני אחזור אחר כך, אני צריכה ללכת לעבודה :( אז גם לא דיברתי עם אף אחד עדיין :(

04/06/2013 | 11:06 | מאת: נורית

אני גם חשבתי לא פעם לקחת תרופות נגד דכאון. יש לי חברה בעבודה שלקחה תקופה ארוכה ובסיום פרשת הגירושין הקשים שלה, הפסיקה לקחת באופן הדרגתי ולא דיווחה על תופעות לוואי. הרופא שלי אמר שזה כמו להיות על שוקולד כל היום... אבל עדיף לנסות ולבדוק אצל מטפלים שונים אפשרות להפגת המתחים כי שם אין בכלל "תופעות לוואי"... על עצמי אני יכולה להגיד לך שאני בסופו של דבר כן מצליחה לצוף מעל המים ובסה"כ לא כל הבעיות שלי עם עצמי נובעות רק מבעיות הפריון...

04/06/2013 | 17:41 | מאת: קרני

משי אני סובלת ממיומות אין לך מה להתרגש עם המיומה חיצונית וגם אם היא פנימית יש לי חברה שנכנסה להריות עם מיומה ענקית בתוך חלל הרחם . והתינוק גדל איתה . תאמיני שאת יכולה להיות בהריון וזה יקרה . אל תתני לכל רופא לערער אותך הם לא אלוהים ..............

04/06/2013 | 22:49 | מאת: נועה

יקירה, צאי החוצה לאוויר, תתחילי בהליכה, תעברי לריצה אם את מרגישה שזה מה שהגוף שלך רוצה, ואל תחזרי הביתה לפני שהלב שלך מואץ ואת מזיעה ומתנשפת. ותעשי לעצמך טובה ותחזרי על זה כל ערב. זה לא עולה כסף, זה עולה בנחישות ולא נראה לי שחסר לך! לעניין המיומה - יקירתי, אחוז עצום של נשים מסתובב כל יום כל היום עם מיומות והן אפילו לא יודעות. זה דבר די שגרתי והריונות לרוב עוברים ללא שום עניין מיוחד. אלא אם כן היא גדולה מאד מאד. ((((((((((((((חיבוק גדול מאד מאד)))))))))))))) זה מה שאת צריכה כרגע ולא וירטואלי, ולא מבעלך...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה