אפשר לצעוק פה במקום לצעוק על בעלי!?!?!?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/05/2013 | 12:22 | מאת: מישי

כבר כמעט חודש הוא צריך להקפיא זרע וזה עוד לא קרה כל פעם משהו אחר הרופאה חולה צריך בדיקות דם מקדימות אז עכשיו הו א תלה את הדף על הדלת כבר שלושה ימים אוווווווווווף!!!!!!!!! הוא משגע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מספיק יש לי על הראש!?!?!?!(!(!? למה אני צריכה להנדס גם אותו!!!!!! אין לי מקום בראש אני מתפוצצת! אתן יודעות כמה יש לי על הראש עכשיו אני צריכה גם בפעם העשרים בחודש האחרון לנהל כולה הקפאת זרע מזורגגת!!!!!!!!!! אני כועסת!!!! אמ צפריר אמר היום לאחות להגיד לי שכבר זה צריך לקרות אז התקשרתי אליו ואמרתי לו שהוא פשוט ישן בעמידה בדבר הכי חשוב של חייו!!! מה הוא מתכוון לעשות עם הדף שיל הקיר??? אז הוא אמר צריך להחתים רופא אז אמרתי לו אוקיי- אז תחתים! לך למרפאה ותמצא רופא שיחתום לך! טוב, אז עכשיו הוא הולך למה הכל עליי??? הוא כל כך אוהב ומסור אבל מעופף שלא קיימים דברים כאלה ביקום ועכשיו עם כל העומס הרגשי בטכני והבירוקרטי שיש עליי אין לי כח........ בקשר אליי קיבלתי תשובות צפריר רוצה להגיע לסיבוב חדש של מחזור טיפולים בעצם לראות אם הגלולות השפיעו בעוד שבוע אמרתי לה שבסדר, אבל זה ממש בזבוז זמן לעשות את כל זה עד חעוד הזרעה ההזרעה זה שטויות רק בשביל הפרוטוקול וזה עולה לי בזמן ובריאות ועצבים אני רוצה לגשת להפריות מייד ללא דיחוי אין לי זמן לבירוקרטיות האלה במיוחד כי זה לוקח חודשים הבנתי שגם הפריה לא אצליח לעשות עם הנתונים האלה אסל לפחות אני אתקדם! אמרתי להם שעוד שבוע שעבר הבטיחו לי תשובה האם הופניתי להפריות ולא קיבלתי תשובה הכל טלפון שבור הבטיחה לבדוק לי וכמובן שזה לא יקרה כמובן שאצטרך ללכת בעצמי שוב המדקרת אמרה שזה ממש חכמי חלם והיא כועסת היא אומרת שעליי לעבור להדסה טוב ביי בינתיים

29/05/2013 | 12:37 | מאת: מישי

29/05/2013 | 15:12 | מאת: נורית

למדתי כל כך הרבה בחיים את הליכי הבירוקטריה של "לכי-תבואי" שאני ממש מבינה לליבך את העומס. גם אני קיטרתי על בעלי לפני כמה ימים ונועה רשמה לי שכל אחת ותחושתיה לגביי הבעל. אז אני מבינה שאני מאלה שמקטרים וצריכים לקטר הרבה וזהו וככה אני. אז תקטרי ממי תוציאי הכל מה שבא לך. ממילא כל רגע בימים האלו וכל שניה וכל דקה זה התינוק/ת הנכספ\ת... ובקשר לרבנית שהלכתי אליה (מה שכתבתי לך לפני כמה ימים) אז: זו רבנית של חב"ד אישה מקסימה מאין דוגמתא עם המון נתינה. משהוא מהעבודה המליץ לי ללכת אצלה לקרוא באגרות הקודש וכך עשיתי. ויצא לי מזה טוב. ממליצה לך אם את קרובה לדת לנסות ללכת לרבנית של חב"ד, לי היא נתנה הרבה כוחות.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה