אחרי שנתיים כמעט של הזרעות...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/05/2013 | 09:47 | מאת: נורית

החודש אני אעבור ל IVF ואני כמעט בת 40. לא קל אבל זה מה שיש ועם זה אני אנצח! יום טוב לכולן ובשורות טובות. לכל הנשואות: האם גם אתן מרגישות לפעמים שהבעל זה רק קישוט?

27/05/2013 | 14:43 | מאת: קרן

ותאמיני לי שתראי שהשד לא כל כך נורא. ובע"ה התוצאה המיוחלת תגיע סוף סוף &&&

27/05/2013 | 23:54 | מאת: מישי

משנה פקוטוקול משנה מזל :) אמן ואמן שתיקלטי מייד!

28/05/2013 | 09:33 | מאת: נורית

בזכותכן אני שלמה עם המעבר להפריות, נתתן לי זריקת מרץ חד משמעית וזה מה שהייתי צריכה. תודה לכן :-)

28/05/2013 | 10:37 | מאת: נועה

בהצלחה גדולה! תתחילי ברגל ימין או תזריקי בצד ימין :-) בעל קישוט? לא אצלי. אבל אולי קיים. כל אחת עם תחושותיה שלה לגבי הבעל...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה