משהו קטן וחמוד

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/05/2013 | 23:10 | מאת: מישי

היי בנות אני בעבודה אבל רציתי לספר משהו חמוד- בעלי ואני בילינו בנעימים השבת. דיברתי איתו קצת בנושא. בעיקר על הדחף החזק שלי לרוץ קדימה... ורק להיות אמא כבר... למרות כל הרגשות הקשים והמעורבים שלי. בכל מקרה, בארוחת צהריים דיברנו על שינות ותנומות! הוא אומר לי: ממי, אני פשוט לא יכול לחכות להגיד לך- מותק, הילד בוכה, קומי! :) אותי זה גלגל מצחוק

27/05/2013 | 14:45 | מאת: קרן

בהחלט חמוד! וצודק מאוד.... ואני בעד שתתקדמי בכל החזיתות במקביל, עד כמה שאפשר, כלומר תתחילי לגלגל את מסלול התרומה במקביל להתקדמות עד כמה מהר שאפשר לניסיון IVF שלך. רק דבר אחד לא הבנתי מאחד המסרים הקודמים שלך: למה בעלך נתן זרע להקפאה? זרע טרי עדיף, למיטב ידיעתי, בעיקר בהזרעות

27/05/2013 | 23:39 | מאת: מישי

קודם כל-הוא עוד לא נתן פעם הלך והרופאה הייתה חולה היום הלך ואמרו לו שזה 700 שח ולא 400 כמו שהוא לקח עימוף על פי צפריר וכמו כן- יש בדיקות דם לעשות למה, קרן, על גבי כל הבעיות שלנו, לא יכולים לתת לנו לכל הפחות הנחיות כמו שצריך? לשאלתך- בהזרעה השניה בעלי היה בפאניקה ולא הצליח לו. אז גם כדי שיירגע, וגם כדי שאם לא יצליח לו אז יהיה לנו בשעת השין... היום קיבלתי מחזור מה שאומר שאתמול עהייתי פקעת עצבים ורגשות. חבל שבדיוק החלטתי להתקשר להדסה ולשמוע שהתרומה עולה 40.000 שח. ישבתי בבית ופשוט מיררתי בבכי ללא סוף. התקשרתי לאדם היחיד שאני יכולה לדבר איתו, המדקרת. היא ממש גירדה אותי מהרצפה. היא גם הבינה, שעיקר העניין הוא היגון שלי על מה שקורה והרחמים העצמיים שלי, על זה שאני צריכה לקנות ולעבור ויה דלורוזה בדרך לילד. מה לעשות... אני לא יכולה לגמור את עצמי על זה... מה יישאר ממני? : /

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה