שאלה בקשר להחזרת עוברים אחרי גיל 45

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/05/2013 | 09:52 | מאת: לימור

שלום בנות, עוד פחות מחודש אני בת 45. רציתי לשאול אם מישהי יודעת, האם תהליך החזרת עוברים אחרי גיל 45, גם לא מסובסד על ידי המדינה? ואם לא - כמה זה עולה בפרטי? תודה, לימור.

25/05/2013 | 21:19 | מאת: נועה

שבוע טוב, אני לא כל כך מעורה בכללים האחרונים שנקטו קופות החולים, אבל בגדול כן, החזרת עוברים הוא חלק מההליכים של טיפולי פוריות - ואם עברת את הגיל בו הקופה מאשרת טיפולים, אז זה לא יסובסד. אני ממש לא יודעת כמה עולה להחזיר עוברים באופן פרטי, ממליצה לך להתקשר למחלקת אסותא ברמת החיל, אני בטוחה שידעו לומר לך את התשובה במהירות. בהצלחה גדולה ובשורות טובות!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה