תענודנה ענו לי בבקשה...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/05/2013 | 23:51 | מאת: דנה

שיתפתי אתכן במשהו שאני מאוד מודאגת לגביו.. אנא תנו לי תשובות בבקשה..

23/05/2013 | 08:34 | מאת: קרן

איפה?

23/05/2013 | 11:37 | מאת: דנה

היי קרן תודה שהתייחסת, פניתי בפורום מכיוון שאני בחרדות, אני לא שותה גלולות ולא שומרת אני בת 28 ואני לא ניקלטת!?!? עשיתי בדיקת פאפ ובדיקות שיגרתיות והכל בסדר, את יכולה להגיד לי מה יכולה להיות הסיבה?!?!? אני מפחדת מאוד!!!! אני רוצה ילדים!!!! תודה רבה לך

23/05/2013 | 11:56 | מאת: קרן

את מאוד צעירה, שזה הפרמטר הכי חשוב להיריונות בריאים ותקינים. שנית, לא ענית לשאלתנו כמה זמן אתם מנסים להיכנס להיריון, והאם אתם מכוונים בוודאות לימים הנכונים סביב הביוץ? קשה לתת לך אפילו תשובה חלקית וראשונית בלי המידע הזה. כי אם נניח את מדברת על שלושה-ארבעה חודשים אז זה שטויות, ולפעמים זה לוקח עוד כמה חודשים גם כשהכל מצוין ממש. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה