עם דמעות בעיניים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/05/2013 | 18:10 | מאת: מטופלשית

השבוע הזה לא התחיל טוב... כאבי בטן שבישרו על בואו של המחזור. הייתי בדיכאון יומיים וכבר התקשרתי לדר גוטמן לשאול מה עושים הלאה ... בכל מקרה הייתי אמורה לעשות בטא מחר 12 יום מההחזרה אבל לא יכולתי להתאפק יותר והלכתי לעשות היום. כל היום חיכיתי מול המחשב ולהפתעתי - בטא 450!!!!! אני לא מאמינה. - אני בהריון!!!! עוד לא מעכלת... עכשיו נשאר רק להחזיק אצבעות להריון קל ובעה ידיים מלאות תודה על התמיכה בנות :-) בקרוב אצלכן.

21/05/2013 | 18:16 | מאת: שיר

נשמע מדהיםםםםםם! נראה- הריון עם תאומים!!!!!!!!!! בע"ה- המשך קל, בידיים מלאות, בבריאות ובאושר

21/05/2013 | 18:23 | מאת: דנה

למטופלשטית איזה צמרמורת עשית לי.. שמחה בשבילך!!!!! בשעה טובה!!!!

21/05/2013 | 19:06 | מאת: קרן

ובפעם הבאה, אל תעשי לנו התקף לב עם שורת נושא כזאת, טוב? :-)

21/05/2013 | 19:53 | מאת: מישי

אני פשוט מחייכת חיוך ענק!!!!!! נבהלתי מהכותרת ואז פשוט התמלאתי שמחה ! איזה כיף! ברוך השם! ובלי עיין הרע על ההריון הברא והמשעמם הזה!!! בשעה טובה! :-) :-) :-)

21/05/2013 | 22:43 | מאת: מטופלשית

בעה שבקרוב תחוו את ההרגשה המקסימה הזו! מחזיקה לכן אצבעות

22/05/2013 | 07:58 | מאת: קרני

וואו איזה כיף לפתוח ולראות כזו בשורה .... בהצלחה !!!!!!!!!!

22/05/2013 | 08:35 | מאת: מישי

הפוך על הפוך אני חושבת שאת מטופלשית אמרת זאת, ואני מאוד מזדהה עם זה- כל הריון שצץ לו בין לילה מסביבי מעציב אותי וגורם לי תחושת קטנות, הפסד ועוד ... אבל הריון כאן בפורום, או שהמדקרת מספרת לי שמטופלת של הרתה, אני רואה כשמחה גדולה נטו וממש חולקת את תחושת הנצחון אז באמת מהלב :-) איזה כיף ובשעה טובה!!!!

22/05/2013 | 08:38 | מאת: קרן

אני תמיד מתפללת שהכאבים יגיעו....

22/05/2013 | 10:45 | מאת: מיטל

22/05/2013 | 17:35 | מאת: מטופלשית

לא פשוט התהליך הזה! יחד עם זאת אני בטוחה שננצח!!! כי אין אופציה אחרת

22/05/2013 | 18:49 | מאת: מישהי

מאוד התרגשתי כשקראתי את ההודעה שלך המון מזל טוב ובהצלחה בשעה טובה וכל בנות הפורום יכנסו להריון אחריך:) אמן

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה