לא ניקלטת להריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/05/2013 | 16:03 | מאת: דנה

שלום לכולן אנא עיזרו לי ותנו לי תשובה: אני בת28 לא שותה גלולות , המחזור שלי סדיר, ואני לא ניקלטת להריון!!! אפילו שזה קורה בביוץ אין כלום!!!! למה?? אני בפחדים נוראיים ובחרדות, בבקשה תגידו לי שהכל בסדר אצלי.. מה עליי לעשות?? עשיתי בדיקות פאפ ובדיקות שגרתיות לפני שהתחלתי לנסות להיקלט ולדברי הרופא הכל תקין. אז למה אני לא ניקלטת?!?!?!? מה הבעיה שלי כל החודש לא שמרתי וכלום! אודה לכם על תשובה מקצועית ומהירה תודה רבה

21/05/2013 | 18:05 | מאת: מטופלשית

לאי פריון יש המון סיבות כולל סיבה שנקראת לא מוסברים כמונו שלא מוצאים את הסיבה :-) כמה חודשים את מנסה? האם עשית בדיקות ביוץ?

21/05/2013 | 18:24 | מאת: דנה

22/05/2013 | 08:36 | מאת: קרן

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה