חג ביכורים בפתח

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

13/05/2013 | 22:12 | מאת: נועה

מרגישה צורך לברך את כולכן אישית, שתזכנה בפרי בטניכן בקרוב מאד מאד. שתהרו במהרה, שתזכו להריונות בריאים ושלמים, ארוכים ומשעממים, שיסתיימו במועדם בידיים מלאות. מרגישה גם צורך להתנצל שאני לא כאן כמו שהייתי. וזה לא רק בגלל ילדים ועבודה, אלא עשייה במקומות שאליהם נמשכתי. אני מתנדבת בעמותת נשים קוראות ללדת - למען חופש בחירה בלידה. אין יום בפועלי שאני לא חושבת על כולכן. אני פועלת ללא לאות שם כדי שהלידות של כולנו יהיו טובות יותר, רכות יותר, ושלכל אחת ואחת מכן תהיה אפשרות בחירה אמיתית ומלאה כשתגענה לרגעים המופלאים האלו. אז סלחנה לי שאני לא פה כמו שהייתי פעם... זה לא כי שכחתי אתכן בכלל בכלל! חג שמח. אוהבת אתכן מאד מאד.

13/05/2013 | 22:20 | מאת: מטופלשית

את נותנת כח לכולנו! יישר כח ותודה על כל דקה שאת פה מחזקת, מחבקת, עוטפת....

15/05/2013 | 12:24 | מאת: נועה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה