כאבי בטן חזקים...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/05/2013 | 10:11 | מאת: מטופלשית

היי בנות, אני אחרי החזרה שהיתה אתמול (שישי) ... מאתמול בלילה התחילו לי כאבי בטן חזקים כמו קלקול קיבה. כל הבטן שורפת לי. מישהי מכירה את זה? זה אומר שהטיפול נכשל? אני ממש סובלת!

11/05/2013 | 20:30 | מאת: קרן

היי מטופלשית, קודם כל, אני מקווה שהכאבים עברו. אם לא, ואם הם חזקים וחריגים (ורק את יכולה לדעת את זה), אני מציעה שתלכי להיבדק. אבל זה לא אומר שום דבר על הצלחה או כישלון של הטיפול, אז לפחות את הדאגה הזאת תסירי מלבך

12/05/2013 | 18:17 | מאת: מטופלשית

הכאבים אכן עברו לשמחתי. מידי פעם יש איזה מיחוש אבל לא משהו לא נסבל :-) יחד עם זאת המצב רוח לא משהו... מתקשה מאד לשמור על אופטימיות וככ בא לי שזה יצליח!!!

12/05/2013 | 20:05 | מאת: קרן

אבל מניסיוני גם זה לא אומר כלום על הצלחת הטיפול....

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה