היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/05/2013 | 19:04 | מאת: מיטל

מה נשמע תגידי נראה לך שאפשר לאכול חתיכת עוגת גבינה בלי קמח אחרי שהמון זמן לא אכלתי עוגת גבינה בעלי החליט שהחליט היום להכין ביחד עם אחיין שלו שלקחנו לאומנה עוגת גבינה לכבוד שבועות

13/05/2013 | 22:04 | מאת: נועה

מקווה מאד שלא חיכית לתשובתי ואכלת בהנאה מרובה! לא צריך להיות קיצוניות בכלום. לפעמים חתיכת עוגה שאוהבים לא תהרוס שום דבר. להפך, היא תנחם ותחזיר קצת אופטימיות וטעם טוב! חג שמח יקירתי. מקוה שהסתדר עניין החג...?

14/05/2013 | 17:43 | מאת: מיטל

העניין בהחלט הסתדר אימא שלי רצתה לראות רשימת רופאים המומלצים ושלחתי לה וככה העניין הסתדר וגם בעלי יבוא איתי להוריי עוד מעט אבא שלי בא לקחת אותנו חג שבועות שמח

15/05/2013 | 12:26 | מאת: נועה

שמחה מאד מאד לשמוע שהכל הסתדר :-) חג שמח!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה