שאלה טכנית

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/05/2013 | 22:16 | מאת: קארני

שלום אני צריכה לעבור הפרייה. מטופלת אצל רופא פרטי שלא עובד עם הקופה שלי . )הור עובד עם כללית ואני במאוחדת) כיצד אני מנפיקה את המרשם לתרופות הפריון? בסופר-פארם אין אותן. האם בקופה (מאוחדת) יקבלו? האם גניקולוג רגיל יכול להמיר אותם? תודה!

09/05/2013 | 08:54 | מאת: קרני

אני גם במאוחדת . ומרשם מרופא פרטי מספיק למאוחדת אבל ניתן לקבל תרופות רק בבית מרחקת של הקופה ואם אישור לטיפלי פיריון בהצלחה

13/05/2013 | 22:05 | מאת: נועה

זה לקחת את המרשם של הרופא הפרטי אל רופא קופה ולהמיר במרשם שהקופה מכבדת. מאד מקובל.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה