עדכון חם מהשטח..

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/05/2013 | 19:42 | מאת: מטופלשית

אז מתוך ה 16 זקיקים יש 10 הפריות עד כה :-) וההחזרה מתוכננת ליום שישי. אני אופטימית :-) איך בא לי שזה יצליח!!!

08/05/2013 | 19:54 | מאת: קרן

נשמע מבטיח בהחלט! מחזיקה לך את כל האצבעות שיש!

08/05/2013 | 20:45 | מאת: מטופלשית

אני צריכה את כל התפילות שיש!!!

08/05/2013 | 21:37 | מאת: נועה

שקוראים קודם את ההודעות הישנות ואז פתאום מגלים את החדשות? חחחח אז עוד פעם - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& בהצלחההההההההההההההההההההההההההה

09/05/2013 | 09:27 | מאת: מישי

כתבתי לך מהאייפון וה פשוט נעלם אז אם זה יופיע יהיה כפול אבל אם לא- וואו, כמה שאני לא מבינה, את זה אני מבינה!!! וזה נשמע נפלא!!! איזה יופי! מצפה ומחכה לעדכונים וחדשות טובות טובות :-) איזה נפלא לראות כאן הצלחות של נשים יקרות!!! אני מתאוששת משבועיים קשים מאוד. אני עם עצמי, אני מול בעלי, אני מול נמשפחה. לפחות ב"זירת" העבודה שקט. אתמול הייתי אצת העו"ס והוא לא יכל לבוא. לאחר מכן איכשהוא הוא הצליח והיא קיבלה אותנו שוב. נפלאה. כבר היינו שנינו במצוקה קשה- אני בשלי , והוא גם בשלי...ובשלו. כבר הרחמים שלי עליו כל כך התגברו והוסיפו לכל הדייסה הזו... לא יכלתי להביא את עצני לעשות שום דבר חוץ מלישון ולבכות. יצאנו מאוששים מאוד, הוא דיבר די הרבה הנסיך שלי וגם דמע קצת :( אני נחושה לצאת מהבוץ העמוק של היגון והרחמים העצמיים שנכנסתי אליו. זה לא יכול להמשך ככה. אני נחושה לשנות גישה ולשים את זה בצד... כשזה יקרה עוד אעדכן וגם אולי אתקשר אלייך מטופלשית כשאני אופטימית יותר... עד אז אני שולחת לכן חיבוק ענק אתן יקרות וגיבורות אתן איתי בלי שתדעו בכלל ברגעים קשים. קרן, ליאת מחבקת אתכן חזק חזק חזק נגה, מתרגשת בשבילך :) יש כאן גל של הצלחות ואני מקווה שכל אחת כאן עוד תעשה הרבה הרבה סמיילים שלכן מישי להת בקרוב

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה