היי... מה שעברתי...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/05/2013 | 18:12 | מאת: מישי

היי בנות עבר עליי שבוע שאין לי מילה להגדיר אותו הורמונים, בכי, עומס מטורף בחיים הפרטיים, כשלון של הטיפול הראשון - קיבלתי מחזור היום ה11. אמרתי לאחות שבא לי למות והיא סיפרה לאחות הבכירה ששוחחה איתי כי נבהלה. אני מחזיקה את עצמי על חוט דק חושבת עליכן כל הזמן, גיבורות אני כל כך מותשת רוצה לעדכן אתכן בקרוב.... צריכה קצת לאסוף את עצמי מישי

02/05/2013 | 20:38 | מאת: מטופלשית

שולחת חיבוק ענק ((())) לא פשוט התהליך הזה. התקווה, הציפיה, האכזבה לפעמים זה מרגיש כאילו בלתי אפשרי לעמוד בזה. אין לנו ברירה!!! יש לנו מטרה אחת וזה להיות אמא!!! ונשיג אותה. ותאמיני לי... כבר ניצחתי פעם אחת - יש לי ניסיון :-) מזמינה אותך להתקשר בכל שעה אם את צריכה אוזן קשבת 050-2229212

02/05/2013 | 21:18 | מאת: מישי

וואואת לא יודעת כמה השתוקקתי היום שיהיה לי עם מי לדבר. ואין אף אחד, רק האחיות ואחכ חזרתי לעבודה.... אני יותר מאשמח לדבר!! כנראה שלא היום, אבל אשמח תודה, איזו מחווה

02/05/2013 | 21:38 | מאת: מטופלשית

תרגישי חופשי. בפורום הזה כולנו חברות טובות. אחיות.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה