עבר בהצלחה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/05/2013 | 09:40 | מאת: שוני

היי, בוקר טוב אתמול הזריקה הראשונה עברה בהצלחה, למעט זה שלא הוצאתי טיפה כמו שמנחים.. כי בסרטון שראיתי לא הראו את זה.. מקווה שהכל יהיה בסדר.. הבוקר הלכתי לבקשר "אישור" מהרופאה באיכילוב, אני צריכה לקופת חולים.. בגלל שאני פרסונל באיכילוב, הקופ"ח לא ידעה שאני מטופלת וכמעט לא נתנו לי את הגונאל אתמול :( זה היה מתיש!! בכל מקרה, קיבלתי בסוף, הזרקתי והכל בסדר :) היום שוחחתי עוד קצת עם הרופאה, לגבי הבדיקות זרע, אמרה שהמורפולוגיה בעייתית (1%), התייעצה עם מנהלת המכון ואמרה שאם חס וחלילה לא יצליח הפעם (הזרעה שנייה), ייתכן ונעבור ישר ל- IVF אני לא חושבת כרגע לכיוון הזה בכלל, אני שומרת את כל האנרגיות להצלחה בפעם הזו :) שיהיה לכולן יום נפלא!

01/05/2013 | 23:14 | מאת: נועה

כולי תקווה שאכן לא תהיה לך שום סיבה להמשיך ל IVF, מאחלת לך הצלחה גדולה כבר בסבב הזה!! לא צריכה להיות שום בעיה אם לא הוצאת טיפונת מהגונל, העיקר שהזרקת את הכמות הרצויה. זה הכל. עם העט זה ממש קל עד בלתי אפשרי לטעות כמעט :-) לילה טוב

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה