נגה מזל טוב!!!!!!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/04/2013 | 19:21 | מאת: קרן

ההודעה המשמחת שלך מתחבאת לה אי שם למטה בשרשור ישן, ומגיע לנו קצת חדשות טובות כאן בפורום!!!! איזה כיף, שיהיה בשעה טובה, והמשך היריון ארוך, תקין ומשעמם.... יאללה, מישהי הייתה צריכה להתחיל כאן גל ירוק, אז אני מקווה ששינית פה את המזל לכולנו :-)

23/04/2013 | 19:50 | מאת: נגה

אמן! והמון בהצלחה לכולכן! אני עדיין בשוק עוד לא ממש מאמינה שזה אמיתי אתן היחידות שיודעות. אפילו לא סיפרתי לבעלי עדיין כי הוא בימולואים עד מחר ומממש חבל לספר בטלפון, אז אני מכינה לו הפתעה :) הלוואי שזה יהיה הריון בריא ותקין! אני מצפה לסחוף את כל הפורום אחראי לבשורות טובות :)

26/04/2013 | 08:41 | מאת: נועה

אז האצבעות לא היו לשווא!!!!!!!!! מזל טוב יקרה :-)))))))))))))))) כמה משמח לראות פה סוף סוף בטא ירוקה וחיובית כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאחלת לך מכל ליבי שתמריאי עם הבטא שלך לשחקים (היתה הכפלה יפה כבר???) ושיהיה הריון מצ'עמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וארוךךךךךךךךךךךךךך ובריאאאאאאאאאאאאאאאא עם ילד/ה מהממים על הידיים :-) עשית לי את היום! סוף סוף סוף. כבר חשבתי שצריך לעשות פה בפורום שלנו איזה טיהור אנרגטי חחחח שבת שלום!

28/04/2013 | 01:29 | מאת: ים של אהבה

אני בת 45 ומכבי לא מממנת אף תרופה , זקוקה בדחיפות לתרופןת במיוחד גונאל ואודה על יצירת קשר 0549427721

26/04/2013 | 18:37 | מאת: מישי

אני ממש מתרגשת!!!! איזה יופי, מאמצייך נשאו פרי ואת משתפת אותנו ראשונות. מאז שקראתי זאת לא הייתי פה להגיד לך בשעה טובה!! ספרי לנו דברים טובים ומשמחים :-)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה