עדכון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/04/2013 | 11:40 | מאת: קרני

עברתי עשיתי את זה הרבה בזכותכן . עברתי שאיבה ללא הרדמה כואב זה לא . זה לא נעים . תודה קרו ונועה . עכשיו נשאר שיתפתח לעובר ושיחליט להישאר איתי 9 חודשיים .

18/04/2013 | 14:05 | מאת: קרן

ושעבר בקלות. עכשיו מחזיקה לך אצבעות לתוצאות טובות &&&&

19/04/2013 | 16:00 | מאת: מישי

כתבתי לך מהאייפון אתמול הרבה פעמים מתפספס לי איזה מרגש!!! מחזיקה לך אצבעות :):):) בשעה טובה ובהצלחה

19/04/2013 | 16:52 | מאת: קרני

מחר מחזירים לי עובר אחד שהתפתח מהביצית האחת שנשאבבה . אני מקווה שיקלט כי אין לי כוח לIVF נוסף . אני מרגישה מאוד לא טוב מהשאיבה חשבנו שזה מהרדמה אז עשיתי הפעם בלי הרדמה אבל בכל זאת התעלפתי והיו לי בחילות נוראיות .אז נראה לי שזה מאנטיביוטיקה שנותנים לי דרך הוריד לפני השאיבה . אבל זה מאוד קשה לי ..............

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה