אני חדשה פה רציתי להתייעץ

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/04/2013 | 01:16 | מאת: נטלי

עברתי 8 חודשים של טיפולים בזריקות וכדורים עדיין בלי הזרעה אני לא ממש מרוצה מהיחס של הרופא שלי הוא דרך קופת חולים לאומית אני גרה באזור רחובות ואני מתלבטת אם ללכת לרופא פרטי אין לי מושג איך זה הולך אצל רופא פרטי אם מעקבים זקיקים עושים אצלו והכול או או משהו אחר והשמח אם מישהי מכירה רופא טוב באיזור

15/04/2013 | 17:14 | מאת: נועה

שאלה, האם הרופא שלך הוא מומחה פריון? או גניקולוג רגיל? יש רופאים פרטיים מעטים שמבצעים את מעקב הזקיקים בעצמם. רוב הרופאים מפנים למעקבים במרכזי הקופות. נסי קודם כל להחליף רופא דרך הקופה, משנה מקום משנה מזל. מאחלת לך דרך קלה מהירה וטובה!

17/04/2013 | 19:27 | מאת: לנטלי

תבדקי איזה קופה מקבל. ממליצה עליו בחום. ואולי עדיף אפילו להחליף לקופה יותר גדולה ורצינית כדי שיהיו לך יותר אפשרויות. לא חייבים לרוץ לפרטי. בהצלחה ענקית

22/06/2014 | 11:50 | מאת: נטלי

היי נטלי גם אני עוברת טיפולים ובגלל מצבי הבריאותי הבריאותי המליצו לי לטפל בבית חולים ואני מטופלת שם כבר שנה וחצי לפי דעתי עדיף בית חולים זה רק טופסי 17 שקצת מקשים כל השאר ממש נוח ההיתי גם מטופלת חצי שנה דרך מכבי ואין הם עדישייייים לא עברתי אצלייהם אפילו פעם אחת הפרייה איך שעברת לבית חולים החלו הכל מחדש וממש מתייחסים אליי יפה אפילו אחרי הפרייה הביאו אלי ואל בעלי ליצן שיוריד לנו קצת את הלחץ...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה