פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/03/2013 | 10:34 | מאת: נגה

היי, כל חודש אחרי הביוץ אני מרגישה כל מיני דברים שיכולים להתפרש כמו תסמיני הריון כמובן שכל חודש "התסמינים" שלי שונים כדי לבלבל אותי עוד יותר. החודש אני 8 ימים אחרי ביוץ והתחילו לי קצת בחילות וסחרחורות מידי פעם ורישות בשדיים. זה יכול להיות תופעות לוואי של העלייה בפרוגסטרון שאחרי הביוץ? עשיתי לפני חודשיים בדיקת פרוגסטרון ביום ה 21 למחזור וזה יצא 62.1 שהבנתי שזה די גבוה. או שזה יכול להיות תסמיני הריון ראשונים? אוף! זה ממש מתסכל!

19/03/2013 | 12:11 | מאת: קרן

כולנו יודעות כמה שזה קשה, אבל זה המתכון הכי בטוח לחרפן את עצמך. זה יכול להיות סימן למחזור, יכול להיות סימן להיריון צעיר, יכול להיות תחושות שבעצם תמיד שם אבל את כל כך מחפשת אותם שאת שמה לב רק עכשיו, ויכול אפילו להיות פסיכוסומטי. בקיצור, אין דרך חוץ מהמתנה לבדיקה שבועיים אחרי הביוץ. הלוואי שהיתה.....

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה