מעבר מהזרעות להפריות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

13/03/2013 | 00:03 | מאת: מישי

מה זה נחשב הזרעה אחת? חודש אחד? למה לדעתכן לא קיבלתי שום זריקות? האם מנסים ביוץ טבעי קודם? אני מרגישה קצת מוזנחת. וכל חודש הוא יקר מפז.

13/03/2013 | 09:18 | מאת: עדי

הי.. למיטב זיכרוני, במעבר בין הזרעות להפריות מחכים חודש, ובמהלכו את גם צריכה לדאוג לכל הבירוקרטיות - תוצאות (של שניכם) עדכניות של בדיקות HIV, פרו' הורמונאלי מעודכן, בדיקות וירוסים של שניכם וגם אישור הועדה של הקופה. כל אלה לוקחים זמן ואת צריכה להיות במצב שיש לך הכל, לביה"ח המבצע את ההפרייה. אולי יש עוד סיבות שמחכים, לא יודעת, אבל למיטב זכרוני אצלי זה גם היה ככה.... בהצלחה בהצלחה.... עדי

13/03/2013 | 11:34 | מאת: מישי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה