טוב, אז גם אני אעדכן לגביי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/03/2013 | 08:39 | מאת: קרן

למרות שאני נוטה לא לעשות את זה, ומשום מה לי זה לא עוזר לשתף, אני מרגישה כאילו זה לא הוגן שאני מחלקת עצות לכולן ולא משתפת.... אז קיבלתי אתמול בטא שלילית אחרי הפריה. לא כיף גדול (איזו לשון המעטה....), אבל איכשהו הרגשתי כל הזמן שזה נכשל ואני כבר מסתכלת קדימה לטיפול הבא, ועושה כל מאמץ להישאר אופטימית. הכי מטריף אותי כרגע הקשקוש של מכבי עכשיו עם 45 יום בין שאיבות. מצטערת, אבל זה ממש לא מקובל עליי. אבל נתמודד גם עם זה :-)

12/03/2013 | 10:26 | מאת: מישי

באמת בזבוז זמן בירוקרטי. אוף.. ההפסקה שאני עשיתי הרגיעה אותי, אבל אני ממש מעדיפה לזנק קדימה. אני שואבת כח מהבנות האחרות כאן. מקווה שגם את- שיהיה חודש טוב! הלוואי שבקרוב כל הכאב ישטף בשמחה גדולה מישי

12/03/2013 | 13:20 | מאת: קרן

13/03/2013 | 06:40 | מאת: דנדן

בוקר טוב נעצבתי לראות את מה שכתבת. האמת שלפני כמה ימים כשקראתי את מה שכתבת לי ושכתבת שאין לך הרבה כוחות אבל ממה שיש את שולחת לי, הבנתי שאת בטח לקראת או שקיבלת בטא שלילית וכל יום רציתי לכתוב לך ולא הספקתי. קרן היקרה, אין לי מילים שבטח יעודדו אותך, מלבד להגיד כמה את נפלאה, כמה כוח את נותנת לי בעזרת מילותייך החמות, בהן אינך חוסכת ומפרטת ועונה לי תמיד מכל הלב, למרות החפירות שלי והשאלות האינסופיות, תמיד יש לך סבלנות, כח, אמפתיה, חום ואהבה כלפינו. אני מקווה שהפעם לך יהיה את הכוח, הסבלנות והיכולת לרומם את עצמך (הלוואי ולי היתה היכולת לרומם אותך), אני בטוחה שבסוף לכל אחת מאיתנו יהיה את מה שהיא מייחלת לו, וזה רק עניין של זמן. מאחלת לך יום מקסים, שולחת לך חיבוק ענק ופה איתך בצערך. שלך, דנדן

13/03/2013 | 14:36 | מאת: לי האחת והיחידה

אני מצטערת לשמוע על השלילי הנוסף. אין מה להגיד ברגעים האילו רק רוצה לחבק אותך חזק לתוך ליבי ולרפא את כאבך. וכמו שאת נותנת לכולן תקווה ואופטימיות אני רוצה לתת לך אותם עכשיו ברגעים הקשים. גם לי היה קשה יותר בהיריון השני וכמעט חשבתי שאולי לא אשיג היריון וברוך השם זה נגמר בטוב. שיהיה חג שמח ונשיקות לנסיך הקטן

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה