למישי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/03/2013 | 11:14 | מאת: קרן

(החלטתי להעלות את השרשור למעלה, כי הוא התחיל ללכת לאיבוד שם למטה) מאוד שמחה לשמוע על ההזרעה, ועל הביוץ הוודאי. אלה חדשות מצוינות, שמוכיחות שממש עוד לא מוצו כל האפשרויות. מאחלת לך כמובן המון הצלחה כבר בטיפול הזה, אבל גם אם לא, אלה בשורות טובות לעתיד. לשאלתך: כן, נשים יולדות תאומים מהזרעות, אבל כמעט תמיד מהזרעות עם הורמונים שמגדלות כמה זקיקים במקביל, ונדמה לי שאת בלי הורמונים כרגע, נכון? זה גם בדרך כלל קורה בגילאים צעירים יותר בכל מקרה, אבל כבר קרו דברים בעולם, כמובן. ובכלל, למרות הרצון המובן של כל מי שבטיפולים, ובמיוחד במקרה כמו שלך, לתאומים, זה ממש לא תוצאה רצויה של טיפולים אז לאו דווקא כדאי לקוות לזה. תאמיני לי, גם אני רציתי בפעם הראשונה אבל מאז החכמתי. כמעט תמיד אלה היריונות מסובכים יותר, עם עלייה בסיכון ללידה מוקדמות ופגות וכו'. נכון שרובם מסתיימים בשלום, אבל בכל זאת, יש סיבה שהרופאים מנסים להגיע להיריון חד-עוברי. מחזיקה לך אצבעות &&&& רוצה לבוא לנקות כמה ארונות גם אצלי? :-)

11/03/2013 | 22:26 | מאת: מישי

תודה רבה טוב אז היום לא הלך טוב בכלל. :( לא הצליח לבעלי, לא בבית ואפילו שהוא אחר לעבודה שזה ממש בלאגן והגיע איתי למרפאה וניסינו שם, לא יצא פשוט כלום. :( כל כך עצוב לי והכי עצוב לי עליו. לא ראיתי אותו כל כך אומלל ועל סף בכי. נזכרתי בכל הסיפורים שנשים חולקות על הרגעים הקשים הלו בטיפולים. ונכון שרק התחלנו וכל זה. זהו עבר חודש , הראשון עם ביוץ כזה ויתכן שיעבור עוד אחד בגלל חול המועד פסח. מעניין שמצאתי כוחות אלוהים יודע מאיפה, כדי לעודד אותו ולחזק אותו ולחזור לשגרת היום. אני לא מבינה למה לא קיבלתי הורמונים... אני לא יודעת כמה זמן לפני הזרעה נותנים. בכל מקרה. מפח נפש. אני רוצה לבקש שישאבו לו . לא יודעת במה זה כרוך אבל אני אשאל. לילה טוב

12/03/2013 | 08:36 | מאת: קרן

בעלי כל פעם חושש שזה יקרה לו, אבל בסוף מצליח. נו, אנחנו עם הצרות שלנו וגברים עם הצרות שלהם.... שאלה: קיימתם יחסים בינתיים בבית? אם לא, הייתי מנסה אפילו היום. להזיק זה לא יכול, ואם הביצית עוד שם זה יכול כמובן לעזור. ההבדל בין הזרעה לבין קיום יחסים, כשאין בעיות זרע, הוא בדרך כלל לא גדול כל כך

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה