עזרה בבבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/03/2013 | 20:59 | מאת: ליאת פ.

היי זאת ליאת פ. אני כרגע אחרי היסטרוקופיה וממתינה למחזור על מנת להתחיל שוב טיפול כזכור לכם עברתי לבית חולים אלישע ככה שאני מקווה לשינויים לטובה בכל מקרה יש לי חברה כרגע שרק בטיפול הראשון שלה והמחזור הקדים והיא צריכה להתחיל טיפול והיא לא הספיקה להכין את האישורים לכן אשמח האם יש למשהיא לעזור עם זריקות של מונופור כל מה שיש יכול לעזור לימים הקרובים אני נתתי לה כל מה שהיה לי וזה עדיין לא מספיק אודה לכן מאוד בעזרתכן בכל אזור טל: 050-5666057 תודה רבה בנון יקרות והאביב פתח שהפריחה והלבלו תגיע לכל אחת ואחת מכן באהבה רבה ליאת פ. ערב טוב!!!

09/03/2013 | 23:25 | מאת: נועה

כל הכבוד שאת דואגת לחברה, שיהיה לך בהצלחה הכי הכי הכי גדולה שאפשר!!!!!!!!! שבוע נפלא!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה