צריכה תשובה דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/02/2013 | 10:14 | מאת: רונית

הי יש לי שאלה, לפני כשלושה שבועות בדיוק עשינו הזרעה וקיימנו יחסי מין יום אחרי לדעתי הביוץ היה בסביבות יום ראשון בכל אופן לפני כיומיים עשיתי בדיקת הריון והראה לי פס חללש מאוד שבקושי רואים אבל ישנו בבדיקה של היום עשיתי שוב פעם הראה שוב פעם פס חלש אבל טיפה יותר חזק מהפעם הקודמת העניין הוא שהיום ביצעתי 2 בדיקות עם חברות שונות והראה לי בשניהם פס חלש , היתה לי ארכה שבה יש כ-5 חלונות שישנה אפשרות גם לזהות את גיל ההריון אך זה הראה לי רק פס אחד חלש והקטגוריה הזו עומדת על עד 10 ימים של הריון אבל האמונם? אם ההזרעה התבצעה לפני כשלושה שבועות האם הבדיקה לא אמורה להראות פס בחלונית של הריון של שלושה שבועות? האם אני יכולה להסיק מזה שזהו הריון כימי?

22/02/2013 | 10:43 | מאת: קרן

רונית יקרה, את לא יכולה להסיק מזה כלום, למעט העובדה שעצם הופעת הקו מעלה את החשד המשמח שאת אכן בהיריון.... רוצי ביום ראשון לעשות בדיקת דם, שהיא הבדיקה המהימנה ממש היחידה להיריון, ודאי למי שכבר בטיפולים. מחזיקה לך אצבעות &&&&&&

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה