עזרה מישהי יודעת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/02/2013 | 10:29 | מאת: קרני

לפי מה מחליטים מתי להתחיל להזריק ציטוטריד . באיזה יום ? או לפי גודל זקיקים ? מישהי יודעת

14/02/2013 | 11:38 | מאת: מיכל

לפי מה שאני יודעת אז נותנים לפי גודל הזקיקים ובדיקות דם.

14/02/2013 | 12:18 | מאת: קרן

אני בדיוק שאלתי אתמול בפורום של פרופ' זיידמן והוא ענה לי שלפי גודל הזקיק המוביל. הוא לא כתב איזה גודל אבל אני חושבת מניסיוני שכשהוא מגיע ל-14-15. במרפאה שלי נאמר לי שיש גם פרוטוקולים שבהם מתחילים באופן קבוע אחרי 5 ימי הזרקה. בהצלחה

16/02/2013 | 15:19 | מאת: נועה

בגדול זה תלוי בסוג הטיפול שאת נמצאת בו. טיפולים קצרים, מתחילים בצטרוטייד כשהזקיקים מגיעים לגודל 13-14ממ, עד השאיבה. בטיפול ארוך יש שמתחילים בדיכוי עם צטרוטייד לשבועיים וממשיכים איתו כל הדרך עם ההורמונים במקביל. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה