חדשה וחוששת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

13/02/2013 | 03:04 | מאת: חדשה בשטח

היי בנות בת 33 מזה שנה לא מקבלת מחזור אלא רק עם כדורי פרוורה רוצה מאוד הריון בתחילה הרופא נתן לי כדורי איקאקלומין אך זה לא נחל הצלחה התחלתי ברור אצל פרופ אילן כהן האם משהי מכירה ? האם מישהי עברה משהו דומה עם אי קבלת מחזור ורצון להריון אני אחרי שני הריונות רגילות וכל הנושא הזה קצת חדש לי ואשמח לאינפורמציה בנושא בשיחתי עם פרופ כהן הוא נתן לי לעשות בדיקות דם ביום השלישי של המחזור וכנראה אצטרך להתחיל בזריקות לגירוי השחלות

15/02/2013 | 07:47 | מאת: קרן

מאחלת לך ששהותך איתנו תהיה קצרה,מכל הסיבות הנכונות... אני לא בטוחה שהבנתי את המצב. יש לך שני ילדים מהיריונות רגילים לגמרי ורק מאז הלידה השנייה לא קיבלת מחזור? מתי היתה הלידה האחרונה?

16/02/2013 | 15:22 | מאת: נועה

כמה שאלות, אם כבר עשית את הבדיקות ביום השלישי של המחזור, יעזור לנו לדעת מה היו התוצאות. האם סבלת פעם משחלות פוליציסטיות? יכול להיות שאת לא מקבלת מחזור בגלל סיבה כזו. ישנן אלף סיבות אפשריות ללמה אין מחזור. טוב שהתחלת ברור אצל רופא מומחה פריון, חשוב שתרגישי בטוחה וחופשיה לקבל מידע מהרופא שלך. אנחנו פה לכל שאלה :-) שבת שלום

17/02/2013 | 21:11 | מאת: חדשה בשטח

קודם כל ממש נעים לי כאן כייף שיש את מי לשתף יש לי 2 ילדים מדהימים מהריונות ולידות רגילות ומזה שנה וחצי אחרונות התחיל לי מחזור לא סדיר הילד הקטן שלי בן 5 עכשיו אני לוקחת פרוורה על מנת לקבל מחזור לבצע בדיקת דם ביום השלישי מה אמור לגלות בבדיקת דם הזו ? מישהי מכירה את פרופ אילן כהן ? אשמח לקבל חוות דעת עליו

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה