פרוטוקול עם PERGOVERIS

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/02/2013 | 17:56 | מאת: מיכל

היי, האם מישהי מכירה את התרופה PERGOVERIS? קבלתי פרוטוקול חדש והחליפו לי ממנופור לPERGOVERIS .האם מישהי השתמשה בתרופה זו ? לפני הטיפול עם הגירוי אני צריכה לקחת גלולות ל14 יום ורק לאחר מכן את הגירוי ואני ממש חוששת מהגלולות. האם משהי עברה טיפול עם גלולות לפני הגירוי ? תודה

07/02/2013 | 12:00 | מאת: קרני

חברה שלי השתמשה בתרופה הזו . ועליה זה השפיע מצויין בניגוד למונופור . היא רק מאוד יקרה . מעניין איך היא תשפיע עליך כי גם לי רצו לתת אותה . בהצלחה .....

14/02/2013 | 11:22 | מאת: מיכל

היי קרני, אשמח לספק מידע ברגע שאקבל מחזור שבינתתיים מאחר ואני ממש בלחץ מהאיחור. האם חברה שלך קיבלה בנוסף לPERGOVERIS הורמונים נוספים ?

10/02/2013 | 21:51 | מאת: נועה

היו פה בנות שלקחו אותה, אני לא זוכרת בדיוק מי, אבל כל מידע יתקבל בברכה. לגבי גלולות, אין לך מה לחשוש, זה הליך מאד מקובל, גם אני השתמשתי בפרוטוקול המנצח בגלולות לפני הטיפול. זה "איפוס" של המערכת ההורמונלית. בהצלחה!

14/02/2013 | 10:58 | מאת: מיכל

היי נועה, אשמח לספק מידע אך אני בהמתנה לקבלת מחזור מהטיפול הקודם שעברו 21 יום מאז,זו הפעם הראשונה שהמחזור מאחר אחרי טיפול. תמיד המחזור מדוייק אני, ממש בלחץ ולא מבינה מה קרה?!ולמה אני לא מקבלת ?! אגב אני לא בהריון,וכבר רוצה לקבל כדי להתחיל בטיפול החדש. האם שמעת על מקרה דומה?

12/02/2013 | 09:58 | מאת: איירית

אני משתמשת ב Pergoveris כבר בהפריה השלישית.. תוצאות של גירוי שחלתי הכי טוב שהגוף שלי הצליח להשיג עד כה. וגם לי נתנו גלולות ל"איפוס" של המע, ההורמונלית. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה