היי נועה יקרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

31/01/2013 | 21:32 | מאת: דנדן

מה שלומך? לגבי מה שכתבת לי, המצב קצת יותר מסובך כי אני עובדת במקום עבודתי החדש פחות מחודשיים אפילו לא לעניין שעובדת מתחילנ לעבוד וישר ניגשת לטיפולים לא? בעיניי לפחות מה היית מציעה לי לעשות? אני כל יום אמורה לקבל מחזור וממש מתלבטת אני מנסה לחשוב כמה איחורים יהיו? זה בעיקר התור הראשון לרופא לקביעת הפרוטוקול, לא? אחכ זה רק מעקב ויחסית זה מהר.... יהיה איחור אך לא נוראי אני ממש בהתלבטות

31/01/2013 | 21:51 | מאת: נועה

טפו טפו חוץ מחוסר הזמן המבורך הכל מצויין! יקירתי אני עדיין בשלי. אפילו שרק התחלת. אני חושבת שיושר ופתיחות מצידך יביאו להרבה יותר כבוד כלפייך כעובדת. ואני מסוג האנשים שאם יראו לי פרצוף חמוץ למשמע מציאות אמיתית שאני מתארת, אז סימן שמקומי לא שם... אני לא מקבלת פרצוף חמוץ או מילה לא במקום מאף אחד אם דרכי היא זו שצודקת! לגבי פגישה ראשונה עם רופא, את לא יכולה לקבוע אותה לשעות שאחרי עבודה? הרופא שלך מקבל רק בשעות הבוקר? מעקבים אפשרי לעשות מאד מוקדם בבוקר. אני חושבת שעיקר הבעיה היא תזמון הזרעות או IVF. אז כבר יש העדרות של יום יומיים. שוב, UP TO YOU, אבל אני מאד דוגלת באמת על השולחן מהיום הראשון.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה