משתגעת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/01/2013 | 21:07 | מאת: 210882

ערב טוב, אני חודש שלישי מקבל איקוקלומין וזריקת אביטרול, האכילה שלי מאוד מסודרת 3 ארוחות מסודרות ו 3ארוחות ביניים, אולם בשלושה חודשים עליתי 7 קילו!!!!! לא מצליחה להבין מה הסיבה, בשבוע עליתי קילו!!!!! אני פשוט לא מבינה מה קורה עם הגוף שלי, האם הכדורים והסריקות יכולות להשפיע ככה?????????

31/01/2013 | 21:14 | מאת: נועה

הורמונים יכולים לגרום לגוף לצבור יותר נוזלים, אולם לאחר הטיפול הגוף אמור לדעת איך לנקז ולהפטר מהם. ברוב המקרים, עלייה במשקל היא ישירות מהמזון... אבל אם אומרת שממש לא שינית שום דבר באכילתך אז בהחלט יכול להיות שזה נוזלים. האם את עושה איזושהי פעילות גופנית? מאחלת לך בהצלחה גדולה, ותוודאי שאת בטיפול של רופא ממוחה פריון ולא רק רופא נשים שרושם לך איקקלומין... ערב נעים

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה