פרופ' שבח פרידלר מלאך! ומח' IVF באסה"פ מקסימים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/01/2013 | 12:09 | מאת: מאושרת 13.1

שלום רב לכל הבנות, ברצוני לשבח את צוות מחלקת הפריה חוץ גופית באסף הרופא ובמיוחד את פרופ' שבח פרידלר. תודה לאל ובשעה טובה נכנסתי לאחר 4 טיפולים להיריון היחס החם, המקצועיות והאמפתיה נתנו לי את הכוח הם מלאכים!! יודעים את העבודה ותמיד הרגשתי אצלם הכי בטוחה שיש פרופ' שבח הוא מלאך בעל ידי זהב ממליצה בחום לכל אחת ללכת למחלקה המבורכת הזו. ד"ר יריב גדעוני, פרופ' אריה רזיאל,פרופ' רונאל, ד"ר בן עמי עידו - אני מודה לכולכם! מאושרת החזרה ב-13.1

31/01/2013 | 21:16 | מאת: נועה

מאחלת לך המשך הריון תקין קל ומשעמם עם ילד על הידיים בריא ושלם!

14/02/2013 | 14:55 | מאת: שירה

מסכימה עם כל מילה לגבי פרופ' פרידלר. יש לי בן בן 6 חוד' שנולד בעקבות טיפולים שעשיתי אצל פרופ' פרידלר. וכעת מתכננת להתחיל אצלו מחזור טיפול לקראת ילד נוסף :-) הוא מקצועי מהמעלה הראשונה.

27/02/2013 | 13:40 | מאת: ענת

מניסיון של חברות לגבי טיפולים אצל רופאים אחרים, שלא אזכיר את שמם, פרופ' פרידלר, אצלו טופלתי, לא דומה לאף אחד. מעניק יחס אישי לכל מטופלת ומטופלת, זוכר בדיוק, תמיד, את כל פרטי התיק, זמין תמיד לטלפונים ושאלות. והכי חשוב - בעל ידי זהב. בזכותו נולד בני הבכור, לאחר מספר הפלות ולאחר כמה וכמה מחזורי טיפול. ממליצה בחום. הוא מקבל בקופת חולים מאוחדת ברח' שפרינצק 15 וגם פרטי בהרצליה. בהצלחה לכולן.

27/02/2013 | 15:26 | מאת: אני

לצערי הפלתי בשבוע חמישי..אבל העובדה שפרופ' שבח תמיד שם כדי להרגיע,לתמוך ולהדריך נתנה לי את הכוח להמשיך. מקווה לסוף טוב ממש כמו שלך...

26/01/2014 | 02:17 | מאת: לי

גם אני מצטרפת לכל האמור. טיפלתי ע ''י פרו 'פ פרידלר וברוך השם האמיתי ויש לי תאומות. יש לו ידי זהב והוא שליח טוב משמיים. אבל רק בידי בורא עולם מפתח חיים...לאחר שנתיים חדלתי ב ''ה בן בלי שום טיפול האופן טיבעי. זה מוכיח שרק הכל בידי הקדוש ברוך הוא

23/03/2015 | 17:04 | מאת: איריס

אני הגעתי לאחר שחיפשתי המון זמן רופא לפריון ולאחר שקראתי את החוות דעת על פרופסור פרידלר באינטרנט , החלטתי לנסות גם ,פשוט מקצועי איש נחמד שתמיד זמין בטלפון ותמיד זוכר את ההיסטוריה שלך .. נקלטתי לאחר טיפול 2 ממליצה בחום רופא מעולה ובעיקר מקצועי !!! אגב הגעתי אלוי דרך מאוחדת ותמיד קיבלתי יחס אישי ..

23/11/2014 | 21:07 | מאת: חלי

יש לי בבת החולים עוברים מוקפאים הבנתי שלילד 3 הטיפול בתשלום,כמה עולה החזרת עוברים ? ומה אחוז ההצלחה?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה