למישהי קרה ?ממש מודאגת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/01/2013 | 10:29 | מאת: קרני

עברתי הזרעה ביום שישי ביום חמישי היה זקיק 17 וביום שישי שבת ביצתי . ביום ראשון הלכתי לאולטרסונד ולא ראו שאריות של הזקיק לא היה כלום . מוזר כמה שידוע לי הוא אמור להישאר ולתפקד כגופיף צהוב . למי שהיא קרה דבר כזה ממש מודאגת

28/01/2013 | 11:56 | מאת: שרי

עד כמה שידוע לי, אחרי הביוץ הזקיקים נעלמים ולא רואים אותם באולטראסאונד וזה סימן שהיה ביוץ

30/01/2013 | 09:30 | מאת: נורית

עד כמה שאני יודעת גופיף צהוב נוצר לאחר הפגישה בין הזרע לביצית ואפילו את הגופיף הצהוב קשה לזהות באולטראסאונד לא כל שכן יהיה קשה לזהות את הביצית הלא מופרת. לדעתי את ממש בסדר ואין בהקשר זה ממה לדאוג. עוד קצת קרני עוד קצת וזה יקרה. כולנו פה איתך!!!

30/01/2013 | 11:08 | מאת: קרני

זה שהיה ביוץ אני בטוחה גם בדיקות הדם הראו אבל בדרכ שעשיתי אולטרסונד יום אחרי הביוץ ראו זקיק מתפרק יותר קטן והפעם לא ראו כלום זה מטריד אותי . אין לי כוח לחזור לivf עשיתי הפעם הזרעה . בהפסקה בין ivf אחד לשני .

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה