טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/01/2013 | 21:30 | מאת: לילךךךך

שלום לכולם - אני עובדת בחברה גדולה עם חוזה אישי שמתחדש כל שנה למשך 5 שנים . בעוד חודש בדיוק אני אמורה להגיע לסיום חמש השנים וסיום חוזה העסקה אבל מזה שנה וחצי אני בטיפולי פוריות להריון שלישי . האם מותר למעסיק לפטר אותי בשלב הזה כשאני תוך כדי הטיפול ( אני כבר מקבלת זריקות ) ? ואם כן ---האם אין פירצה בחוק שבאה להגן עליי ? מה אני אמורה לעשות במצב כזה ? האם אני יכולה לבקש מהמעסיק זמן מעבר לחוזה על מנת שאוכל לסיים לפחות את הטיפול הזה שכבר התחלתי ? אנא עזרו לי בדחיפות ....חייב להיות משהו בחוק לטובתי ....

22/01/2013 | 18:39 | מאת: מיכל

אסור להם לפטר אותך כל עוד את בטיפולים והם יודעים זאת! אם הם רוצים לפטר אותך הם צריכים אישור ממשרד התמ"ת. מה כן, אולי הם לא מחוייבים לחתום חוזה חדש ל5 שנים, בזה אני לא בטוחה. בהצלחה כפולה.

23/01/2013 | 22:22 | מאת: נועה

כמו שמיכל כתבה לך, אסור לפטר עובדת במהלך טיפולי פריון. חד משמעית. באמת לגבי החוזה שלך, אין לי מושג אם הוא יושפע מהתהליך או לא. על זה כדאי להתייעץ עם עו"ד. בהצלחה גדולה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה